Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurbağa sesi duymak

Rüyada kurbağa sesi duymak

Rüyada kurbağa sesi duymak büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, iyilik görüleceğine, adım atarken çok zorlanacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına delalet eder.

Rüyada kurbağa sesi duymak gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren tek şey, aşırı harcama yapma eğilimi olabilir.

Rüyada kurbağa sesi duymak maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada müzik sesleri duymak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, her konuda şansın yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada babanın sesini duymak bir yandan cenaze olacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliya sesi duymak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, zor bir döneme gireceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine işaret eder.

Rüyada matkap sesi duymak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine inanılır.

Rüyada bağırma sesi duymak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada sadece ses duymak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sinek sesi duymak kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments