Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ve kurbağa görmek

Rüyada fare ve kurbağa görmek

Rüyada fare ve kurbağa görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına işarettir.

Rüyada fare ve kurbağa gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir.

Rüyada fare ve kurbağa görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş kurbağa yemek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su içinde kurbağa görmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda kurbağa görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, uykusuz geceler yaşayacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada gölde kurbağa görmek sağlığının da bozulacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine delalet eder.

Rüyada kurbağa yemek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, yönlendireceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük kurbağa görmek umutlarını yitireceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments