Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayanla dudaktan öpüşmek

Rüyada bayanla dudaktan öpüşmek

Rüyada bayanla dudaktan öpüşmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, gergin olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, gelişiminin hız kazanacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayanla dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Karara varmadan önce başka kaynaklara da danışmalısınız.

Rüyada bayanla dudaktan öpüşmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına delalettir.

Rüyada bayan bayana dudaktan öpüşmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada bayanı dudaktan öpmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada dudaklarının kuruduğunu görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek çok büyük başarı kazanacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle dudaktan öpüşmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızla dudaktan öpüşmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada rujlu dudak görmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments