Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle dudaktan öpüşmek

Rüyada sevdiğinle dudaktan öpüşmek

Rüyada sevdiğinle dudaktan öpüşmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, hem dua alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Biraz öz hesaplara göz atın.

Rüyada sevdiğinle dudaktan öpüşmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye delalettir.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin dudağını ısırmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, dertlerin bölüşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments