Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan bayana dudaktan öpüşmek

Rüyada bayan bayana dudaktan öpüşmek

Rüyada bayan bayana dudaktan öpüşmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, zararların telafi edileceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan bayana dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Biraz düşünme fırsatı bulabilirseniz ilişkilerinizde yolunda gitmeyen noktayı bulup işleri yoluna koyabilirsiniz.

Rüyada bayanı dudaktan öpmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayanla dudaktan öpüşmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına inanılır.

Rüyada bayan bayana dudaktan öpüşmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah dudak görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine işaret eder.

Rüyada bebeği dudağından öpmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada dudak yarası görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst dudak görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments