Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızla dudaktan öpüşmek

Rüyada kızla dudaktan öpüşmek

Rüyada kızla dudaktan öpüşmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızla dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Ekstra gelirler sağlayacak kaynaklar bulunması ilgi alanlarınızı genişletmenize veya yeni girişimlerde bulunmanıza yardım edebilir.

Rüyada kızı dudağından öpmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızla dudaktan öpüşmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna delalet eder.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kızla dudaktan öpüşmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına inanılır.

Rüyada kızla dudaktan öpüştüğünü görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Rüyada kızı dudaktan öpmek borçlarının azalacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, ortamın bir hayli gerileceğine alamet eder.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments