Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayanı dudaktan öpmek

Rüyada bayanı dudaktan öpmek

Rüyada bayanı dudaktan öpmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada bayanı dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerden çıkaracağınız dersler olabilir.

Rüyada bayanı dudaktan öpmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bayan bayana dudaktan öpüşmek sabırla hayatına devam edeceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada bayanla dudaktan öpüşmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, mal sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, talihin yüzlerine güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına rivayet eder.

Rüyada dudaklarından öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının dudağından öpmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments