Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayanı ellemek

Rüyada bayanı ellemek

Rüyada bayanı ellemek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine rivayet eder.

Rüyada bayanı ellemek gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı gücendirebilirsiniz.

Rüyada bayanı ellemek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, hane içine ay doğacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına alamet eder.

Rüyada kadın memesine ellemek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işarettir.

Rüyada örümcek ellemek uğradığı zararları telafi edeceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada kaplumbağa ellemek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi pisliğine ellemek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü ellemek büyük kazançlar elde edileceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine inanılır.

Rüyada kedi ellemek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalet eder.

Rüyada kendi dışkısını ellemek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments