Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ellemek

Rüyada kedi ellemek

Rüyada kedi ellemek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi ellemek gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı manipüle eden kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kedi ellemek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabeyi ellemek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına inanılır.

Rüyada kıza ellemek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına yorulur.

Rüyada erkeğin şeyini ellemek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hanesine güneş doğacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine delalet eder.

Rüyada çiğ et ellemek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada para ellemek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet eder.

Rüyada pamuk ellemek uykusuz ve halsiz düşeceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına yorulur.

Rüyada göbek ellemek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments