Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa ellemek

Rüyada kaplumbağa ellemek

Rüyada kaplumbağa ellemek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, aile saadetinin de artacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa ellemek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızla ilgili bazı kararlar almak zorunda olmanız mümkündür.

Rüyada kaplumbağa ellemek neşenin ve mutluluğun geleceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına tabir olunur.

Rüyada göbek ellemek rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının göğsünü ellemek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin organını ellemek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulur.

Rüyada insan dışkısı ellemek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına işarettir.

Rüyada kadın göğsünü ellemek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine inanılır.

Rüyada çiğ et ellemek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada bayanı ellemek güzel bir evlilik yaşanacağına, kendisiyle de gururlanacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments