Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi pisliğine ellemek

Rüyada kendi pisliğine ellemek

Rüyada kendi pisliğine ellemek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendi pisliğine ellemek gördüyseniz:

  • İlk önce, ailenizden kişilere yardımcı olmalı ya da geleceğinizi düşünerek para harcamalısınız.

Rüyada kendi pisliğini ellemek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, arif kimselerden sayılacağına delalettir.

Rüyada kendi pisliğine ellemek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan pisliği ellemek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada fareyi ellemek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızı ellemek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işarettir.

Rüyada yılanı ellemek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, güzel ve önemli işler yapacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini ellemek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments