Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü ellemek

Rüyada ölüyü ellemek

Rüyada ölüyü ellemek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, çoluk çocuğa karışacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, makbul olmayan işler yapacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada ölüyü ellemek gördüyseniz:

  • Sırlar özel veya iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada ölüye ellemek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü ellemek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü ellemek kazançlı kapıların açılacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada kadın memesi ellemek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ateşi ellemek daha büyük kazançlar elde edileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi pisliğini ellemek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işarettir.

Rüyada kabeyi ellemek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, geçim derdine düşeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına inanılır.

Rüyada yılan ellemek örnek insan olacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments