Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan vali görmek

Rüyada bayan vali görmek

Rüyada bayan vali görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, artık daha dikkatli davranacağına, çekilen hasretin biteceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına yorulur.

Rüyada bayan vali gördüyseniz:

  • İçinize kapandıkça, herkesin sizi anlamasını da zorlaştırıyorsunuz.

Rüyada bayan vali görmek itibarın sarsılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski vali görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına inanılır.

Rüyada vali yardımcısı olmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada valiyle konuşmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işaret eder.

Rüyada vali olduğunu görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine yorulur.

Rüyada vali kaymakam görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada valinin evine geldiğini görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada vali görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments