Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vali yardımcısı olmak

Rüyada vali yardımcısı olmak

Rüyada vali yardımcısı olmak ruhuna hayrat yapılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, her zaman çok mutlu olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına yorulur.

Rüyada vali yardımcısı olmak gördüyseniz:

  • Hızlı düşünmeli, değişime uyum sağlamalısınız.

Rüyada vali yardımcısı görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vali yardımcısı olmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vali görmek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine inanılır.

Rüyada vali konağı görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski vali görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Rüyada bayan vali görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vali arabası görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski valiyi görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments