Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski vali görmek

Rüyada eski vali görmek

Rüyada eski vali görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, bunun için her gün şükredeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine delalet eder.

Rüyada eski vali gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize manevra alanı yaratmanız gerekiyor.

Rüyada eski vali görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski valiyi görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına işarettir.

Rüyada valinin elini öpmek zahmetinin çoğalacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, aralarında bir konuşma geçeceğine rivayet eder.

Rüyada valilik binası görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, anne ve baba duası alınacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada valinin evine geldiğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, çok mutlu olunacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına yorulur.

Rüyada valiyle tokalaşmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada valiyle konuşmak maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine alamet eder.

Rüyada vali görmek maddi sorunlarının artacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, büyük bir sorun oluşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments