Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valinin evine geldiğini görmek

Rüyada valinin evine geldiğini görmek

Rüyada valinin evine geldiğini görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada valinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu düzenlemeniz gerekiyor.

Rüyada valinin evine geldiğini görmek kırgınlıkların sona ereceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine yorulur.

Rüyada valinin evini görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada vali yardımcısı görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına yorulur.

Rüyada bayan vali görmek hastalıktan şifa bulmaya, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski valiyi görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada vali görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada vali eşi görmek insanlardan takdir toplayacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, verimin ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada vali kaymakam görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments