Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vali olduğunu görmek

Rüyada vali olduğunu görmek

Rüyada vali olduğunu görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vali olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseyle dargınsanız barışabilirsiniz.

Rüyada eski valiyi görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına alamet eder.

Rüyada valiyle yemek yemek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada valiyle tokalaşmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada valiyi görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vali kaymakam görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada valilik görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine işarettir.

Rüyada valinin evini görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada vali konağı görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, amacına ulaşabileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments