Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vali kaymakam görmek

Rüyada vali kaymakam görmek

Rüyada vali kaymakam görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada vali kaymakam gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan biraz yalnız, biraz gerilimlisiniz.

Rüyada vali kaymakam görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, bolluğun sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaymakam eşi görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan kaymakam görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kaymakam eli öpmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, işlerin yoluna gideceğine inanılır.

Rüyada kaymakamla yemek yemek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kaymakam olduğunu görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kaymakamla evlenmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kaymakam olmak haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments