Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vali görmek

Rüyada vali görmek

Rüyada vali görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yetim sevindireceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada vali gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız mümkündür.

Rüyada valilik binası görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada eski vali görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada valiyle konuşmak kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, insanlardan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski valiyi görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada vali görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalettir.

Rüyada valinin eşini görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vali yardımcısı görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, hayatının yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada vali eşi görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments