Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valiyle konuşmak

Rüyada valiyle konuşmak

Rüyada valiyle konuşmak iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, kolaylık sağlayacağına, rızkının bollaşacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına işarettir.

Rüyada valiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlık nedeniyle yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada valiyle konuşmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski valiyi görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın vali görmek neşesinin yerine geleceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine inanılır.

Rüyada valilik binası görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada vali yardımcısı görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada vali olduğunu görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, ekmeğin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada valilik görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada valinin evine geldiğini görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments