Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan terliği giymek

Rüyada bayan terliği giymek

Rüyada bayan terliği giymek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayan terliği giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuların düzeltilmeye veya eksikliklerin giderilmeye çalışılması nafile vey gecikmiş bir çaba olabilir.

Rüyada bayan terliği giymek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet eder.

Rüyada bayan terliği görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine delalet eder.

Rüyada erkek terliği giymek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, son model arabaya sahip olacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada rahat terlik giymek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasına terlik giydirmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük terlik giymek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına yorulur.

Rüyada terlik alıp giymek eline geçen malları tutamayacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çıkmaza düşeceğine delalettir.

Rüyada parmak arası terlik giymek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments