Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahat terlik giymek

Rüyada rahat terlik giymek

Rüyada rahat terlik giymek ticaret adamı (kadını) olacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, zor günler geçirileceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada rahat terlik giymek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bankalarla ilişkilerinizi veya bütçenizi ilgilendiren hassas durumlar oluşabilir.

Rüyada rahat terlik giymek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, makbul olan mallar edineceğine inanılır.

Rüyada rahat bir ayakkabı giymek ana baba sözü dinlemeye, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının zorlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahat ayakkabı giymek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada mide rahatsızlığı görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada rahat olmak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cin tarafından rahatsız edilmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada birinin rahatsızlandığını görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namazda rahatsız edilmek çok büyük zararlara uğrayacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments