Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan terliği görmek

Rüyada bayan terliği görmek

Rüyada bayan terliği görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına inanılır.

Rüyada bayan terliği gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda planlı ilerlemelisiniz.

Rüyada bayan terliği görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına delalettir.

Rüyada bayan terliği giymek hayatının da zorlaşacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar terlik giymek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı ve terlik görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yeni yollara girileceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada terlik giymek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada ölüye terlik giydirmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük terlik görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev terliği görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments