Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına terlik giydirmek

Rüyada başkasına terlik giydirmek

Rüyada başkasına terlik giydirmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sayılacağına ve sevileceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada başkasına terlik giydirmek gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri sandığınızdan daha fazla işinize yarayabilir.

Rüyada topuklu terlik giymek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulur.

Rüyada kadın terliği giymek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine terlik giydirmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu terlik giymek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni bir terlik giymek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tekeş terlik giymek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek terlik giymek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada iki farklı terlik giymek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments