Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terlik alıp giymek

Rüyada terlik alıp giymek

Rüyada terlik alıp giymek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, hasta ise bakacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada terlik alıp giymek gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayalkırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Rüyada terlik alıp giymek yaşanan bütün sorunların biteceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin terlik giydiğini görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek topuklu terlik giymek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işarettir.

Rüyada dar terlik giymek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada ters terlik giymek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı terlik giymek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada başka terlik giymek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeffaf terlik giymek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments