Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük terlik giymek

Rüyada küçük terlik giymek

Rüyada küçük terlik giymek borçların kısa sürede kapanacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada küçük terlik giymek gördüyseniz:

  • Oynanan bir oyunun ya da devam eden bir işin uygulanmasında net etkiniz olabilir.

Rüyada küçük terlik giymek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, kazancının katbekat artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı terlik giymek işleri büyütme sürecine girileceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına inanılır.

Rüyada siyah terlik giydiğini görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski terlik giymek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun terliğini giymek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işarettir.

Rüyada beyaz topuklu terlik giymek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin terliğini giymek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın terliği giymek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments