Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek terliği giymek

Rüyada erkek terliği giymek

Rüyada erkek terliği giymek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet eder.

Rüyada erkek terliği giymek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek veya yaptığınız bağlantılar kanalıyla daha iyi bir hayat kurmak için gereken her şeye sahipsiniz.

Rüyada erkek terliği giymek onun yasaklarını çiğneyeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine alamet eder.

Rüyada ev terliği giymek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına tabir olunur.

Rüyada tekeş terlik giymek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada tek terlik giymek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, insanların güvenini kazanacağına işarettir.

Rüyada ayakkabı çıkarıp terlik giymek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada önü açık terlik giymek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına terlik giydirmek işinde başarılı olacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terlik alıp giymek kalp kırmaya, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments