Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak arası terlik giymek

Rüyada parmak arası terlik giymek

Rüyada parmak arası terlik giymek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak arası terlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerde veya davetlerde bulunmadan önce, çok iyi düşünmelisiniz.

Rüyada parmak arası terlik giymek çok sevileceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına delalettir.

Rüyada parmak arası terlik görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmaklı terlik görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, işinde verimsiz olacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulur.

Rüyada renkli terlik giymek insanların yasa ve kedere boğulacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada tekeş terlik giymek sağlıkla ilgili gelişmelere, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet eder.

Rüyada taşlı terlik giymek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, çok büyük destek vereceğine işarettir.

Rüyada terlik giymek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına alamet eder.

Rüyada mor terlik giymek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, bazı adımlar atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments