Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan polisle konuşmak

Rüyada bayan polisle konuşmak

Rüyada bayan polisle konuşmak sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine yorulur.

Rüyada bayan polisle konuşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada bayan polisle konuşmak bolluk ve bereket geçireceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine yorulur.

Rüyada bayan polis görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına işaret eder.

Rüyada telefonda polisle konuşmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonla polisle konuşmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis konuşmak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işarettir.

Rüyada polisle telefonda konuşmak istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sivil polisle konuşmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, Tövbe Edeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulur.

Rüyada polislerle konuşmak borçlarının kapacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments