Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan polis görmek

Rüyada bayan polis görmek

Rüyada bayan polis görmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına tabir olunur.

Rüyada bayan polis gördüyseniz:

  • Çok fazla şikayet etmeden size verilen işleri tamamlamanızda fayda var.

Rüyada bayan polisle konuşmak art niyetli kimselere rastlayacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bayan polis görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis ordusu görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından dövülmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada üniformasız polis görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına delalettir.

Rüyada polise çarpmak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada polis sevgili görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, ulvi kimse haline geleceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına inanılır.

Rüyada polis çevirmesi görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, sorunlarının biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments