Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla polisle konuşmak

Rüyada telefonla polisle konuşmak

Rüyada telefonla polisle konuşmak çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, farklı kişilerle tanışacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonla polisle konuşmak gördüyseniz:

  • Daha çok sosyalleşmelisiniz.

Rüyada polisle telefonda konuşmak hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonla polisle konuşmak sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada telefonda polisle konuşmak masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Rüyada polise telefon etmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisi telefonla aramak onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonla polis aramak rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine inanılır.

Rüyada telefonla polisi aramak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada polislerle konuşmak aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments