Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisle telefonda konuşmak

Rüyada polisle telefonda konuşmak

Rüyada polisle telefonda konuşmak maddi anlamda rahatlık göreceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada polisle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Temmuz ayı başına kadar, verdikleri sözleri yerine getiremeyen kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada polisle telefonda konuşmak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonla polisle konuşmak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, kendisine uğur getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonda polisle konuşmak onu yalnız bırakmayacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonla polisi aramak zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına inanılır.

Rüyada polise telefon etmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet eder.

Rüyada polisi telefonla aramak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla polis aramak şöhret ve hayır getireceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivil polisle konuşmak zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments