Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis konuşmak

Rüyada polis konuşmak

Rüyada polis konuşmak işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına alamet eder.

Rüyada polis konuşmak gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı veya bireysel maddi pazarlıklarda şanslar yakalanabilir ya da farklı ufaklı büyüklü fırsatlarla karşılaşılabilir.

Rüyada telefonla polisle konuşmak aile hayatına adım atılacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada polislerle konuşmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, o işi canlandıracağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada polisle telefonda konuşmak hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada polis konuşmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada bayan polisle konuşmak çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sivil polisle konuşmak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına tabir olunur.

Rüyada telefonda polisle konuşmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalettir.

Rüyada bayan polis görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments