Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polislerle konuşmak

Rüyada polislerle konuşmak

Rüyada polislerle konuşmak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, kazançlı kapıların açılacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine tabir olunur.

Rüyada polislerle konuşmak gördüyseniz:

  • Sizi şaşırtacak bir haber almanız ihtimali güçlüdür.

Rüyada bayan polisle konuşmak itibarının ve makamının artacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada polis konuşmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sivil polisle konuşmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, işe giren herkesin kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonla polisle konuşmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, neşeli bir hayat süreceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına inanılır.

Rüyada polislerle konuşmak dertlerine çare bulacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisle telefonda konuşmak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda polisle konuşmak birçok iş teklifi alınacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisi aramaya çalışmak bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments