Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivil polisle konuşmak

Rüyada sivil polisle konuşmak

Rüyada sivil polisle konuşmak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, verimin kaçacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivil polisle konuşmak gördüyseniz:

  • Partneriniz sosyal algınızı bozacak bir davranışınızı meydana çıkartabilir.

Rüyada sivil polisle konuşmak sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine inanılır.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, yardım edeceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına inanılır.

Rüyada sivil polis görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sivil polise yakalanmak kazancının eksilmeyeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine alamet eder.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sivil polis olmak küs kimselerin barışacağına, dünya malının çoğalacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada sivil polisten kaçmak isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments