Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda polisle konuşmak

Rüyada telefonda polisle konuşmak

Rüyada telefonda polisle konuşmak küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, elinin darda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonda polisle konuşmak gördüyseniz:

  • Salt duygularla hareket etmekten kaçının.

Rüyada telefonda polisle konuşmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisle telefonda konuşmak onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada telefonla polisle konuşmak daha fazla yakınlaşacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada telefonla polis aramak bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada telefonla polisi aramak işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada polise telefon etmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına işaret eder.

Rüyada polisi telefonla aramak bir akrabadan hata görüleceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalettir.

Rüyada polis konuşmak önünün açık olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments