Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan kalça görmek

Rüyada bayan kalça görmek

Rüyada bayan kalça görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayan kalça gördüyseniz:

  • Şüpheleri gidermek için daha fazla soru sormak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada bayan kalçası görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, çok sayıda borca gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayan kalça görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin kalçasını görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, umutlarının söneceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalçadan silahla vurulmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına inanılır.

Rüyada kalçayı okşamak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalça tutmak tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kalçada ben görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada kadın kalçası görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments