Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalça tutmak

Rüyada kalça tutmak

Rüyada kalça tutmak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kalça tutmak gördüyseniz:

  • Aslında onun kasıtlı bir haraketi olmayabilir.

Rüyada kalça tutmak elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, malında zulüm meydana gelmesine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine tabir olunur.

Rüyada kalça kıvırmak böylece daha büyük adımlar atılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık kalça görmek bol nimete kavuşulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kalçasını görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kız çocuğunun olacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalçadan silahla vurulduğunu görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, kırgınlıkların biteceğine, kısa sürede başarısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin kalçasını görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kalçasını görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalça çıkığı görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments