Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan kalçası görmek

Rüyada bayan kalçası görmek

Rüyada bayan kalçası görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, çok hayırlı şeylere, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada bayan kalçası gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri değiştirebilir veya yaşadığınız yerde ufak tefek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada bayan kalçası görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bayan kalça görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalça sallamak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kadın kalçası öpmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, iş hayatında başarılı olmaya, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine delalet eder.

Rüyada kalçanın büyüdüğünü görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalet eder.

Rüyada kalça sıkmak ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, zor durumda bırakacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin kalçasını görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kalçada ben görmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kafasını toparlayamayacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments