Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalçayı okşamak

Rüyada kalçayı okşamak

Rüyada kalçayı okşamak maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, herkesin yardımına koşacağına tabir olunur.

Rüyada kalçayı okşamak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmek yerine sizi kamçılamasını sağlayın.

Rüyada kalçayı okşamak bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, saadetinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalça okşamak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulur.

Rüyada kalçadan silahla vurulduğunu görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalçadan iğne vurulmak iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalça kıvırmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalçadan ısırılmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının kalçasını görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kalçada çıban görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments