Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kalçası görmek

Rüyada kadın kalçası görmek

Rüyada kadın kalçası görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, çok başarılı işlere girileceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kadın kalçası gördüyseniz:

  • Geçmişinizi hatırlayabilirsiniz.

Rüyada kadının kalçasını görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine yorulur.

Rüyada kadın kalçası öpmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına işarettir.

Rüyada kadın kalça görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın kalçası görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalettir.

Rüyada kalçadan ısırılmak yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, iyi anlaşacağına delalettir.

Rüyada kalçada kıl görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin kalçasını görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments