Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin kalçasını görmek

Rüyada erkeğin kalçasını görmek

Rüyada erkeğin kalçasını görmek yeni başlangıçlar yapacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına delalet eder.

Rüyada erkeğin kalçasını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok dikkatli davranmalısınız.

Rüyada erkeğin kalçasını görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kalçası görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada kalçadan silahla vurulmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada kalçadan ısırılmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada kalça öpmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada kalça tutmak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük kalça görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kalçadan iğne vurulmak toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments