Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalçada ben görmek

Rüyada kalçada ben görmek

Rüyada kalçada ben görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kalçada ben gördüyseniz:

  • Uzak bir yerden kötü haber ya da haberler almanız olasıdır.

Rüyada kalçada ben görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kalçasını görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalça görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına işarettir.

Rüyada kalçada sivilce görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine işarettir.

Rüyada erkeğin kalçasını görmek gelişim içine girileceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına işaret eder.

Rüyada kalçayı büyük görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalçadan ısırılmak günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına işaret eder.

Rüyada kalçayı okşamak büyük borçlar alınacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments