Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genital bölgeye ağda yapmak

Rüyada genital bölgeye ağda yapmak

Rüyada genital bölgeye ağda yapmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, kafasının rahat edeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada genital bölgeye ağda yapmak gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar karşı tarafın kendinde olmadığını düşünmenize neden olabilir.

Rüyada genital bölgeye ağda yapmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına rivayet eder.

Rüyada genital bölgeye ağda yaptığını görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada kadın genital bölge görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının genital bölgesini görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada genital bölgeyi traş etmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, kazancın katbekat arttırılacağına işaret eder.

Rüyada genital bölgeyi temizlemek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalet eder.

Rüyada bayan genital bölge görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada genital bölgede sivilce görmek nasibin bollaşacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments