Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genital bölge görmek

Rüyada genital bölge görmek

Rüyada genital bölge görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sırların ortaya çıkmasına, garanti olacak bir yer edineceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalet eder.

Rüyada genital bölge gördüyseniz:

  • İnatlaşmak veya kişilere yanlışlarını ispata çalışmak zaman kaybı olabilir.

Rüyada kadın genital bölgesi görmek parasının üstüne para ekleyeceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kadının genital bölgesini görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıllı genital bölge görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin genital bölgesini görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada genital bölgede kan görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, kazançlı işlere gireceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi genital bölgeni görmek elinin darlık görmeyeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine delalettir.

Rüyada genital bölgeye ağda yaptığını görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada genital bölgeyi görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments