Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi genital bölgeni görmek

Rüyada kendi genital bölgeni görmek

Rüyada kendi genital bölgeni görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına delalettir.

Rüyada kendi genital bölgeni gördüyseniz:

  • Yetiştirilmeyen veya eksik tamamlanan işler nedeniyle eleştiri alabilirsiniz.

Rüyada kadının genital bölgesini görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada genital bölgede sivilce görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayan genital bölge görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işaret eder.

Rüyada genital bölge görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin genital bölgesini görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kadın genital bölgede kıl görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada genital bölgeye ağda yapmak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının genital bölgesini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments