Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudak yarası görmek

Rüyada dudak yarası görmek

Rüyada dudak yarası görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, yanlış seçimler yapacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine yorulur.

Rüyada dudak yarası gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı bilmeniz başarı oranını arttırabilir.

Rüyada dudakların yara olduğunu görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada dudaklarının yara olduğunu görmek kazancın günden güne daha da artacağına, dualarının karşılığını alacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudağın yara olduğunu görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dudağında yara olduğunu görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudakta yara görmek onlar sayesinde kalkınacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudak yara görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, düşünmeden hareket edeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudak yarası görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudaklarda yara görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments