Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah dudak görmek

Rüyada siyah dudak görmek

Rüyada siyah dudak görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah dudak gördüyseniz:

  • Pek çok parça yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada siyah dudak görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada dudaklarını güzel görmek rahatın kaçacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek sıkıntılarının geçeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, mutlu günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dudakları uçuklamak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, ortalığın karışacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına alamet eder.

Rüyada dudağında kıl çıktığını görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına alamet eder.

Rüyada dudak uçuklamak iş hayatının düzeleceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada dudakların yara olduğunu görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments