Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst dudak görmek

Rüyada üst dudak görmek

Rüyada üst dudak görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, dualarının karşılığını alacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, refah düzeyinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada üst dudak gördüyseniz:

  • Caydırıcı olmak için oldukça fazla çaba göstermeniz gerekebilir.

Rüyada üst dudak görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada en üst kat görmek sağlığın da bozulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi üst giymek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına yorulur.

Rüyada üst dişlerin olmadığını görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste ev görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlik üstü görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, rakiplerin başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada üst üste mezar görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada üst düzey birini görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments