Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada battaniyeler görmek

Rüyada battaniyeler görmek

Rüyada battaniyeler görmek mal ve mülk sahibi olacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kazancının azalmayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada battaniyeler gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada mavi bebek battaniyesi görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi battaniye görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine işarettir.

Rüyada battaniye yorgan görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hayatın yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı battaniye görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına yorulur.

Rüyada battaniye yıkamak kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada battaniye görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yün battaniye görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli battaniye görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, güzel haberler alınacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments